Previous events

Blueshelga Lokst Utøve

Oddablues, 5751 Odda

Tiger City Jukes gleder seg til å spille på bluesfestivalen i Odda igjen. Vi kommer til å gjøre en konsert med Tiger City Jukes, og en med alter ego-bandet Eagle Ridin' Papas. Det blir konsert både på fredag og lørdag, vi kommer tilbake med flere detaljer når det foreligger.

Notodden Bluesfestival

Bellmann Pub (gamle Teledølen), Storgata 39, Notodden

Tilbake til Notodden! Fjorårets festival måtte jo av kjente grunner avlyses, men i år skal det skje. Vi rakk jo akkurat å slippe "Live i Artilleriverkstedet" på dobbel vinyl like før koronatåka la seg i mars i fjor. Nå er vi klare til å bryte isolasjonen, og vi håper på et herlig gjensyn med våre venner og bluesentusiaster. Bellmann Pub har flytta nedover i Storgata til gamle Teledølen, og vi gleder oss til å stå på scenen i Notodden igjen!

Tilbake til Tigerstaden!

Kjøkken & Bar, Møllergata 16, Oslo

Endelig er vi ute og spiller igjen, og hva er vel bedre enn å avslutte koronatørka i selveste Tigerstaden hos Oslo Bluesklubb! Bluesklubben har fått nytt lokale siden sist; de har flyttet skrått over gata til Kjøkken og Bar. Det er begrenset kapasitet nå i juni, men til gjengjeld er det gratis inngang. Det er lagt ut 20 gratisbilletter på eventets billettlink på Ticketco, så dere må registrere dere og hente billett der. Vi gleder oss som unger til julaften, så vi sees på Kjøkken og Bar i Møllergata!

Gratis!

(Tiger City Jukes til Fredrikstad) kansellert pga Koronatiltak

 —  —

Havnelageret Gastropub, Storgata 17, Fredrikstad

Ettermiddagskonsert i regi av Fredrikstad Blues og Jazzklubb. Ikke siden Jula 2001, da vi spilte inn musikk til den første live-skiva vår, "Live - Dressed to Kill" på Oscar's har Tiger City Jukes spilt i Fredrikstad. Vi gleder oss skikkelig til å komme tilbake og krysser fingrene for at Koronaen ikke skal stikke kjepper i hjulene for denne konserten!