Previous events

Moss Bluesklubb

Verket Scene, Bernt Ankers gate 19, Moss

Endelig ble det mulig å komme tilbake til Moss Bluesklubb igjen! Etter flere avlysninger i løpet av den siste "koronatida" ser vi fram i mot å møte mossepublikumet igjen. Det blir ettermiddagsblues på fantastiske verket scene.

SommerBlues i Isegran

Isegran, Fredrikstad, Mindre-Alvs vei 9, Fredrikstad

En minifestival i regi av Fredrikstad Blues & Jazzklubb. Det hele starter utendørs med en gratiskonsert med The Steam Band. Klokka sju står Tiger City Jukes klare med sitt show på scenen i minemagasinet, og klokka ni gir de stafettpinnen videre til Fred & His Fantastic Four.

Medlemmer kr.300, øvrige kr.350

Notodden Bluesfestival

Bellmann Pub (gamle Teledølen), Storgata 39, Notodden

Tilbake til Notodden! Fjorårets festival måtte jo av kjente grunner avlyses, men i år skal det skje. Vi rakk jo akkurat å slippe "Live i Artilleriverkstedet" på dobbel vinyl like før koronatåka la seg i mars i fjor. Nå er vi klare til å bryte isolasjonen, og vi håper på et herlig gjensyn med våre venner og bluesentusiaster. Bellmann Pub har flytta nedover i Storgata til gamle Teledølen, og vi gleder oss til å stå på scenen i Notodden igjen!

Tilbake til Tigerstaden!

Kjøkken & Bar, Møllergata 16, Oslo

Endelig er vi ute og spiller igjen, og hva er vel bedre enn å avslutte koronatørka i selveste Tigerstaden hos Oslo Bluesklubb! Bluesklubben har fått nytt lokale siden sist; de har flyttet skrått over gata til Kjøkken og Bar. Det er begrenset kapasitet nå i juni, men til gjengjeld er det gratis inngang. Det er lagt ut 20 gratisbilletter på eventets billettlink på Ticketco, så dere må registrere dere og hente billett der. Vi gleder oss som unger til julaften, så vi sees på Kjøkken og Bar i Møllergata!

Gratis!

TCJ til Grenland Blues & Rootsklubb

Kafé K, Storgata 174c, Porsgrunn

Vi prøver igjen! Konserten på Kafé K den 19.des. 2020 måtte jo dessverre avlyses på grunn av Korona, men vi satser på at situasjonen vil ha bedret seg litt utpå vårparten, så vi sees den 20. mars.

(Tiger City Jukes til Fredrikstad) kansellert pga Koronatiltak

 —  —

Havnelageret Gastropub, Storgata 17, Fredrikstad

Ettermiddagskonsert i regi av Fredrikstad Blues og Jazzklubb. Ikke siden Jula 2001, da vi spilte inn musikk til den første live-skiva vår, "Live - Dressed to Kill" på Oscar's har Tiger City Jukes spilt i Fredrikstad. Vi gleder oss skikkelig til å komme tilbake og krysser fingrene for at Koronaen ikke skal stikke kjepper i hjulene for denne konserten!

Nov15

TCJ tilbake til BlueNote

Kurbadhagen Musikk- og Cocktailbar, Thor Dahls gate 7, Sandefjord

Tiger City Jukes er tilbake for å rocke Sandefjord! Det er bestandig moro å komme tilbake til denne fine konsertscenen i Sandefjord.

https://www.facebook.com/BlueNoteSandefjord/

Sep14

Nordbyblues 2019

Nordbyblues 2019, Nordbylende 123, Svarstad, Vestfold

Dette er den tiende årlige bluesfestivalen på Nordby. Artistene er Tiger City Jukes, The Jelly Roll Men, Kurt Slevigen Band og The Rooster House Gumbo Band.

350

Aug31

Slippfest for konsertfilmen

Stallen, Tatergata 2, Horten

Ett år etter at vi spilte inn konsertfilmen vår i Artilleriverkstedet på Karljohansvern er det endelig klart for å vise fram resultatet! I løpet av sommeren kommer lydsporet fra konserten bli sluppet til digitale plattformer, slik at man kan få en sniklytt via Spotfy, Tidal etc. Dette blir en spennende kveld der Horten Blues Club står som arrangør. Tidligere på ettermiddagen er det konsert med Solid Comfort på samme scene, så dette blir som en minifestival.

Stallen sørger for en fin konsertmeny, så man kan først få et godt måltid, siden få se premiærevisningen av konsertfilmen, og så blir det ett sett med Tiger City Jukes live til slutt.

https://www.facebook.com/pages/category/Community-Organization/Horten-Blues-Club-1595459024020803/ 

Aug18

Konsert i Pernilles Have

Naustet Pub, Stangs gate 2a, Åsgårdstrand

Dette blir en meget spesiell og intim konsert i Pernilles Have. Vi gleder oss til denne søndags ettermiddagen med publikum tett på. Sjekk ellers ut Pernilles Venners liste over sommerkonserter på Naustet: http://www.asgardstrand.no/events/event/sommerkonserter-naustet-pub/

Sep1

Liveinnspilling i Artilleriverkstedet

Artilleriverkstedet, Kommandørkaptein Klincks vei 1, Horten

Vi spiller inn KONSERTFILM på Artilleriverkstedet i Horten. Få med deg denne eksklusive opplevelsen der vi også stiller med utvidet band og gjesteartister!
Artilleriverkstedet tar seg av lydopptaket og Supercruiser gjør filmopptak.
Tiger City Jukes stiller som femmannsband, med Harald Stokke, Knut Eide og Helge Hovland på gitarer, og Atle Rakvåg og Espen Moen i kompet.
I tillegg forsterker vi bandet med Brynjulf Blix på keys, Terje Johannesen på trompet og gitarer, samt Frode Grøtting på saksofoner. Vi gleder oss også over at vi har fått med Linda Kvam og Marianne Eide på laget.
Billetter til redusert pris for medlemmer av blues- og jazzklubber, billetter tilgjengelig på artilleriverkstedet.ticketco.events

250/200

Aug25

Tiger City Jukes tilbake til Drammen!

Papirhuset, Grønland 53, Drammen

Tiger City Jukes gleder seg til å spille for gode venner og fans i Drammen igjen, for første gang på Drammen flotte konsertscene Papirhuset. Vi spiller etter Elvebyen Bluesklubbs konsert med Joe Rusi, det er Elvefestival og liv og røre i hele byen, og vi skal sørge for å rocke Papirhuset denne kvelden.

May19

Eftasblues med Tiger City Jukes

Lillestrøm Kulturpub, Kirkegata 4, Lillestrøm

Kom Mai du skjønne milde, med vårfornemmelser og leik og spell! Tiger City Jukes kommer for å kurere en eventuell bakrus etter nasjonaldagen, og for å sørge for en knallstart på Pinsehelga.

Gratis

Dec16

Desemberblues

Stallen, Teatergata 2, Horten

Tiger City Jukes avslutter konsertåret for Horten Bluesklubb med en kveldskonsert på Stallen i adventstida, før esel, okse, Josef og Maria sjekker inn i julekrybba.

Nov17

TCJ tilbake til Thaulows

Thaulows Scene & Bar, Thor Dahls Gate 7, Sandefjord

Vi gleder oss til å komme tilbake til Sandefjord og hyggelige Thaulows Scene. Det er et år siden sist vi var på besøk, og vi regner med det blir en varm og tett stemning på en kjølig høstkveld. 

Arrangør er BlueNote Sandefjord https://www.facebook.com/BlueNoteSandefjord/ 

Kr.200

Oct27

Hamar Bluesklubb

Gregers Bar, Grønnegata 70, Hamar

Tiger City Jukes tilbake til Hamar!

Det er nå sytten år siden sist Tiger City Jukes spilte på Hamar, og mye har naturligvis skjedd i mellomtida. Bandets har gjort en vridning imot en mørkere, mer sumpete musikkstil, men er fremdeles i høyeste grad "live and kicking". Vi gleder oss til å rocke ved Mjøsas bredder igjen!

TBA